Menu Premium
Loading...

Nieuwe Nioh trailer getoond op de PSX 2016

Ridho Hidayat 03/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Team Ninja heeft een flinke dosis samurai-actie naar Sony’s persconferentie meegebracht, er is namelijk een nieuwe Nioh trailer getoond op de PSX 2016! Check dus maar snel die beelden en zie tegen wat voor demonische krachten je het straks kan gaan opnemen.

Nioh is een Japanse action-RPG die zich begin 1600 afspeelt in een fictieve variant van de Sengoku periode. Je speelt als Willian, een westerse zeeman, die een vijand achtervolgt naar Japan. Echter is er op het moment dat je arriveert in het land van de rijzende zon ook een burgeroorlog gaande en word je uiteindelijk gerekruteerd door de legendarische Hattori Hanzo.

In Nioh vecht je niet alleen tegen de Japanse soldaten. Er komen namelijk ook bovennatuurlijke vijanden op je pad, de yokai. Je zult je beste zwaardvechtkunsten uit de kast moeten halen, want zoals je in de trailer kunt zien, staat je heel wat brute gevechten met demonische wezens te wachten. Net als in een franchise als Dark Souls, zul je in Nioh dus goed de combat moeten leren beheersen om progressie te maken in de game.

Vanaf 8 februari kun je op de PlayStation 4 aan de slag met Nioh. Wat vond jij van de Nioh trailer die op de PSX 2016 getoond werd? Ga jij je mengen in deze Japanse burgeroorlog vol demonische wezens? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord