Menu Premium
Loading...

NieR: Automata DLC laat je vechten tegen de CEO van Square Enix

Joep Omes 18/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een goede game kan best vreemd zijn. NieR: Automata bewijst dat. Het was te verwachten dat de DLC ook een beetje vreemd zou zijn. Maar ook als je NieR tegen vond vallen heb je alle reden om toch met deze addon aan de slag te gaan. Ben jij niet ook ontzettend boos dat Kingdom Hearts 3 zo lang op zich laat wachten? Of dat de remake van Final Fantasy 7 er nog steeds niet is? Of ben je nog pissig over het laatste hoofdstuk van Final Fantasy 13? In de NieR: Automata DLC kun je vechten tegen de CEO van Square Enix, én tegen de baas van Platinum Games.

De NieR: Automata DLC heet 3C3C1D119440927 en komt uit in Japan op 2 mei. Wij moeten nog even wachten, maar we kunnen vast uitkijken naar drie nieuwe colosseums en nieuwe quests. Als beloning voor het uitspelen van deze uitdagingen krijg je heel wat meuk. Skins uit de vorige game, NieR: Replicant, voor de androids 2B, 9S en A2, nieuwe muziek voor je jukebox, nieuwe cosmetische gear en accessoires, maskers en skins voor de kogels van je vijanden.

De bossfight tegen de CEO’s schijnt pittig te zijn – CEO’s zijn immers de sterkste wezens die er zijn. Met deze DLC breken ze dus flink door de vierde muur heen. Hier kun je vast checken hoe dit zal zijn, maar net als de questgiver ben je gewaarschuwd: het haalt je een beetje uit de gamewereld. Vinden jullie dit cool? Gaan jullie de DLC sowieso checken? Of moet je nog beginnen aan dit gigantische avontuur? Laat het hieronder weten!

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch