Menu Premium
Loading...

Neem een kijkje achter de schermen bij South Park: The Fractured But Whole

Suzanne de Jong 25/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat krijg je als je vier grofgebekte kids uit een lekker grof en humorvol programma in een game stopt? Vooral een heleboel lol, zoals het geval ook al was South Park: The Stick of Truth. Hoewel de makers, wie anders dan Matt Stone en Trey Parker, ons ervan hadden verzekerd dat er geen nieuwe South Park-game zou komen na The Stick of Trut lieten ze op de E3 van 2015 toch de eerste beelden zien van de nieuwe game. Nu mogen wel zelfs iets verder kijken, want we morgen achter de schermen bij South Park: The Fractured But Whole!

South Park: The Fractured But Whole moet op 6 december uitkomen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Ook tijdens de afgelopen E3, die alweer eventjes achter ons ligt, werden we wederom verblijd met nieuwe gameplay beelden. Het legendarische South Park-koppel, Matt en Trey, nemen ons in de bovenstaande video onder andere mee naar de studio waar ze druk aan de game werken. Zo vertellen ze ons dat ze alles wat ze zelf, of de community, minder vond aan de eerste South Park-game, hebben geprobeerd te verbeteren in het nieuwe deel.

Dus, als je een exclusief kijkje wil nemen achter de schermen bij de ontwikkeling van South Park: The Fractured But Whole, ram dan snel op de play knop hierboven en leun lekker achterover. Oh en vergeet als je klaar bent met het checken van de video niet om in te de comments te laten weten wat je van deze sneak peak vond!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch