Menu Premium

Need For Speed: Most Wanted gebruikt Autolog 2.0

Gamekings Redactie 11/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit jaar worden we niet alleen getrakteerd op een nieuwe Need For Speed: Most Wanted, maar krijgen we ook meteen een nieuwe versie van Autolog voorgeschoteld, namelijk Autolog 2.0.

Autolog, een handig online service van Criterion, werd geïntroduceerd bij Need For Speed: Hot Pursuit, waardoor je makkelijk je vrienden online kan uitdagen. Met Most Wanted, die 31 oktober zal verschijnen, krijgt Autolog een lekkere upgrade met nog meer functionaliteit.

Op de nieuwe website van de game wordt al een beetje uit de doeken gedaan wat Autolog 2.0 in zijn mars heeft. Zo zal het nieuws van je vrienden in de “Autolog Recommends” live feed gestopt worden, waardoor je makkelijk de triomfen van je maten kan verpulveren. Je eigen zeges worden dan ook automatisch in de live feed van je vrienden gezet.

Een andere nieuwe feature is dat het Autolog Recommends naar je eigen flavour is aan te passen. Je kunt zo zelf aangeven welke rivalen je moet verslaan en welke minder belangrijk zijn. Daarnaast houdt Autolog 2.0 alle statistieken bij, zoals de grootste jumps, snelste tijden en het aantal keer dat je met je glimmende bolide op de gevoelige plaat bent vastgelegd. Allemaal voor het uiteindelijke doel om de “Most Wanted” coureur te worden.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch