Menu Premium
Loading...

Nanos nu beschikbaar op Steam Early Access

Mark Hoogland 28/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Leuk nieuws voor indie developer Excamedia Academy: De Nederlandse studio debuteert vandaag op Steam door de brick-breaking game Nanos in Early Access te releasen. Nanos zal de komende twee maanden worden verbeterd middels feedback vanuit de community, alvorens officieel te worden uitgebracht door publisher Soedesco.

In de basis is Nanos een retro-game, geënt op klassieke brick-breakers als Arkanoid en Breakout – met een vleugje Pong. De game onderscheidt zich van deze classics middels een hectische multiplayer mode, meerdere story modes en boss battles waarin de bricks zowaar terugvechten. De Early Access beschikt vooralsnog over twintig levels, twee bosses en een offline party mode voor 2-4 spelers. Excamedia hoopt de game de komende tijd evenwel uit te breiden met tientallen nieuwe levels, twee extra bosses en verbeterde gameplay en graphics. Na de officiële release volgen mogelijk ook nog een level editor en een Challenge mode.

Uiteraard houden wij je hier op de hoogte van de ontwikkeling van Nanos. Voor een eerste indruk kun je nu in ieder geval de bovenstaande trailer checken!
Nanos nu beschikbaar op Steam Early Access

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch