Menu Premium

Nieuwe Borderlands 2 DLC is Tiny Tina’s Assault on Dragon’s Keep

Gamekings Redactie 02/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Borderlands 2 fans opgelet! We hebben een wrede aankondiging voor je. Vanmiddag gingen er al geruchten rond over de langverwachte laatste Borderlands 2 DLC, maar nu kunnen we ze officieel bevestigen. De nieuwe Borderlands 2 DLC is Tiny Tina’s Assault on Dragon’s Keep en komt 25 juni naar jouw PC, PlayStation 3 of Xbox 360. Als Tiny Tina samen met haar badonkadonks en de Vault Hunters los gaat op Dragon’s Keep dan moet het toch wel een wrede DLC worden.

De foto die gepaard ging aan de Tweet, die vanmiddag de roddelmachine aanslingerde, sprak eigenlijk al boekdelen. De foto toonde een zeer charmant slapende Anthony Burch die net zijn middagdutje aan het houden was. Maar, veel belangrijker nog was de poster die op de achtergrond hing. Hier op was namelijk je favoriete tiener met een crush voor bommen, Tiny Tina, met de titel Tiny Tina’s Assault on Dragon’s Keep te zien.

De DLC voor Borderlands 2 werd al eerder geteased op PAX East, waar Tiny Tina een spelletje Bunkers & Badasses leidde. Je raadt het waarschijnlijk al, Bunkers & Badasses is de over op top versie van Dungeons & Dragons van Borderlands 2. Tiny Tina’s Assault on Dragon’s Keep is de laatste DLC die uitkomt voor de Borderlands 2 Season Pass houders. Gearbox heeft echter wel aangegeven dat er altijd nog een mogelijkheid is voor meer DLC.

Gearbox Software heeft zijn Vault Hunters al met een epische rij aan DLC verschaft. Het begon bij Captain Scarlett and her Pirate’s Booty, waar je de verraderlijk charmante kapitein Scarlett vergezelde op haar zoektocht naar de ultieme loot, The Lost Treasure of the Sands van Captain Blade, inclusief Leviathan en twee die hard raid bosses. Verder heb je Mister Torgue’s Campaign of Carnage kunnen spelen, hier had de een tikkeltje positief gestoorde Mister Torgue een campagne waar hij op zoek gaat naar de ultieme Badass, die de grootste loser om zeep moet helpen, je weet wel: Torgue has more BOOOM!

De vorige DLC ging over your old chap Sir Hammerlock en zijn jacht op de meest bloeddorstige wezens die je maar kan bedenken. Tussendoor heeft Gearbox ook een ton aan skins en wapens beschikbaar gesteld.

Hopelijk wordt de nieuwste DLC even episch als zijn talrijke voorgangers. Kijk jij uit naar de komende DLC?

Nieuwe Borderlands 2 DLC is Tiny Tina's Assault on Dragon’s Keep

Nieuwe Borderlands 2 DLC is Tiny Tina’s Assault on Dragon’s Keep

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch