Menu Premium

Morgen verschijnen twee nieuwe maps voor Killzone Shadow Fall

Gamekings Redactie 22/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Killzone: Shadow Fall is het vierde deel in de Killzone-serie dat voor de consoles is verschenen en is inmiddels sinds november afgelopen jaar te spelen. Inmiddels werkt de uit Amsterdam afkomstige ontwikkelaar van de serie, Guerrilla Games, aan aan nieuwe IP voor de PlayStation 4. Ondanks het werk aan deze nieuwe IP, waar we overigens nog niet veel van weten, zijn ze Killzone Shadow Fall niet vergeten, want morgen verschijnen twee nieuwe maps voor Killzone Shadow Fall.

De twee nieuwe maps dragen de namen The Terminal en Stormgracht. The Terminal is een verlaten station dat inmiddels vervallen is tot deels verdedigingscomplex en deels gevangenis. De map bestaat uit een gedeelte waar zich een command center bevindt en waar enorm afweergeschut opgesteld staat. In het andere gedeelte van de map is de bajes te vinden, waar gevangenen binnenkomen en in cellen gezet worden. In de map bevinden zich veel verdiepingen, waar je doorheen kunt navigeren met allerlei smalle ladders en trappen. Oh, en er rijdt een trein rond. Let daar vooral ook op, want anders wordt het een schietgebedje prevelen in het licht van de koplampen.

Stormgracht, de tweede map van de DLC, draait om een uitwatering waar jaren aan vloedwater hopen troep hebben achtergelaten. Er bevindt zich een grote sluispoort in de map die, wanneer deze geopend wordt, een alles verwoestende stroom water door de gracht laat bulderen. Aan één kant van de map zul je allerlei verlaten waterzuiveringsinstallaties tegenkomen. Aan de andere kant van de gracht hebben vluchtelingen hun intrek genomen in de muur en ze leven daar een schamel bestaan. Waar de eerste map het moet hebben van zijn hoogte en de smalle doorgangen, daar speelt in deze map de sluispoort een grote rol. Wanneer deze wordt geopend, kun je het maar beter hogerop zoeken of op zijn minst een paraplu bij je hebben.

De nieuwe maps worden geheel gratis ter beschikking gesteld en zijn vanaf morgen te downloaden op PSN.

Morgen verschijnen twee nieuwe maps voor Killzone Shadow Fall

Morgen verschijnen twee nieuwe maps voor Killzone Shadow Fall

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch