Menu Premium

Moon Hunters komt naar de PlayStation 4 en PS Vita in 2015

Gamekings Redactie 25/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kickstarter is van velen hun favoriete uitvinding van de afgelopen paar jaar. Natuurlijk bestond het crowdfunding-idee al jaren, maar met Kickstarter werkt het nu ook succesvol op het internet. Kekke gadgets, toffe oplossingen voor problemen met dagelijkse gebruiksvoorwerpen, maar ook games komen voort uit de crowdfunding-gigant. Zo ook Moon Hunters.

Ontwikkelaar Kitfox Games had 45.000 Dollar nodig om haar project Moon Hunters op de markt te kunnen brengen. Met nu nog ruim achttien uur te gaan, zijn ze dat doel al lang en breed voorbij gestreefd. Met ruim 162.000 opgehaalde Dollars is er ruimte vrijgekomen voor een paar extra’s, waaronder een release voor de PlayStation 4 en de PS Vita. Moon Hunters is een top-down RPG, getekend in een korrelige, maar zeer artistieke stijl. Moon Hunters speel je met één tot en met vier spelers, met als doel het opsporen van de verdwenen maan.

Tijdens je zoektocht bezoek je steeds verschillende werelden, waar de keuzes die je maakt jouw reputatie en wel of niet blijvende legende bepalen. De PC- en Mac-exemplaren van Moon Hunters worden in juli 2015 verscheept naar de backers, evenals de PlayStation 4 en PS Vita-exemplaren.

Moon Hunters komt naar de PlayStation 4 en PS Vita in 2015

Moon Hunters komt naar de PlayStation 4 en PS Vita in 2015

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch