Menu Premium
Loading...

Monogon Games kondigt Interloper aan

Karen Koch 23/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nederlandse ontwikkelaars doen het goed de laatste tijd. Monogon Games is een nieuwe speler in de Nederlandse ontwikkelaarswereld en komt vandaag met een trailer om hun nieuwste game aan te kondigen. Monogon Games kondigt Interloper aan en doet dit door middel van goed uitziende trailer.

Mocht je nog niet eerder van Monogon Games hebben gehoord, hoef je je geen zorgen te maken. De studio die zich richt op indie games is namelijk pas in 2012 opgericht. Toch is het mogelijk dat je eerder nieuws over Monogon Games hebt gehoord, bijvoorbeeld over dat ze aan de game Aril aan het werk waren. Uiteindelijk bleek dat de ontwikkelaars toch niet tevreden waren met wat ze met Aril hadden bereikt en werd de game geschrapt. Vandaag begeven ze zich wederom in het openbaar en dit doen ze met de aankondiging van hun nieuwe game: Interloper. De studio is nog druk bezig met de ontwikkeling ervan, maar ze zijn er in ieder geval al ver genoeg mee dat ze het willen laten zien aan de wereld.

Interloper belooft een real-time strategy game te worden over verschillende stammen aliens. Deze stammen komen allemaal tegelijk terecht in een nieuwe wereld waar ze zich willen vestigen en dat levert natuurlijk frictie op. Het is dus de bedoeling dat de andere alien-tribes van de kaart worden geveegd, zodat de aliens die door de gamer worden bestuurd lekker alle grondstoffen van de nieuwe wereld kunnen opmaken. Simpel idee, maar de trailer laat het er in ieder geval erg strak uitzien.

Monogon Games is dus nog druk bezig met de ontwikkeling van Interloper, maar als we op wat we in de trailer zien af mogen gaan komt dat wel goed. Hopelijk voldoet deze game wel aan de kwaliteiten waar Monogon Games naar streeft en krijgt Interloper, in tegenstelling tot voorganger Aril, wél het daglicht te zien. Over mogelijke releasedata of platformen is op dit moment nog niks bekend, daarvoor moeten we dus nog maar even afwachten.

Monogon Games kondigt Interloper aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch