Menu Premium

Monogon Games’ Interloper staat nu op Steam Greenlight

Gamekings Redactie 28/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is je vast niet ontgaan dat we bij Gamekings graag in de gaten houden wat er allemaal speelt in de Nederlandse game-industrie, en welke games uit ons kikkerlandje allemaal (potentieel) wreed zijn om te spelen. Voornamelijk uit de Dutch Games Garden in Utrecht komt veel creativiteit en zo ook de eerder langsgekomen game Interloper. We gingen even geleden al langs bij ontwikkelaar Monogon Games en het gaat best lekker met hun aankomende titel. Monogon Games’ Interloper staat nu op Steam Greenlight, wat betekent dat het nu aan fans is om te laten zien hoe graag ze de game op Valve’s gameplatform willen zien.

Voor Monogon Games én de fans van Interloper heeft het zeker voordelen om de game beschikbaar te maken op Steam. Naast dat deze makkelijker te vinden is voor hen die iets nieuws zoeken om te spelen, biedt Steam ook qua online mogelijkheden veel voor Interloper. De RTS van Utrechtse makelij kan namelijk multiplayer gespeeld worden en door gebruik te maken van Valve’s gameplatform en diens opties, kan dat lekker vlekkeloos via de servers van Steam. Uiteindelijk zorgt dat ervoor dat het altijd werkt en het altijd mogelijk is om effe snel een potje Interloper te spelen.

Nu is het aan de fans om hun enthousiasme te tonen, want Interloper komt niet zomaar op Steam te staan. In de Steam Greenlight procedure moet er namelijk gestemd worden om de game ook daadwerkelijk in de Steam-lijsten beschikbaar te krijgen. Interloper zal uiteindelijk speelbaar zijn op zowel PC als Linux en Mac, maar een officiële releasedatum laat nog even rustig op zich wachten.

Monogon Games' Interloper staat nu op Steam Greenlight

Monogon Games’ Interloper staat nu op Steam Greenlight

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch