Menu Premium
Loading...

Might & Magic Heroes VII is nu beschikbaar voor pre-order

Franky Mangal 23/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Might & Magic is al jaren een zeer geliefde naam bij menig gamer en Ubisoft heeft vandaag goed nieuws naar buiten gebracht. Vanaf vandaag zijn namelijk alle edities van Might & Magic Heroes VII te pre-orderen.

Een ieder die een pre-order plaatst krijgt ook nog gegarandeerd toegang tot de gesloten beta, die op 25 mei van start gaat, plus exclusieve in-game portretten artefacten bij release. De Collector´s Edition die verkirjgbaar is in de winkel heeft bovendien een speciaal tintje. Deze is volledig samengesteld door de community dankzij het Shadow Council initiatief. Hier konden fans hun passie voor Might & Magic Heroes VII delen en meedenken over de inhoud van de game. De community heeft gekozen voor de Ivan-figurine uit de Collector´s Edition en twee van de zes speelbare facties in de game.

Er zijn drie edities om te pre-ordeen. De standaard editie bevat de volledige versie van de game Might & Magic Heroes VII. De fysieke collector´s editie bevat naast de game ook nog een collector´s box, de Ivan-figurine, een artbook, de officiële soundtrack, twee litho’s, speciale Might & Magic Heroes VII-tarotkaarten en extra digitale content. De digitale deluxe editie bevat naast de volledige game de officiële soundtrack in digitaal formaat, en de Might & Magic Heroes III HD-editie en extra digitale content.

Might & Magic Heroes VII gaat in september exclusief op PC verschijnen.
Might & Magic Heroes VII is nu beschikbaar voor pre-order

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch