Menu Premium
Loading...

Might & Magic Heroes VII closed beta begint 25 mei

Lisette Atsma 21/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De closed beta van de aankomende Might & Magic Heroes reeks begint de 25e van deze maand. Van 18:00 ‘s avonds op maandag 25 mei tot hetzelfde tijdstip op 8 juni kunnen fans van de game hun hart ophalen met het spelen in de gesloten beta. Je moet echter wel de game preorderen om toegang tot deze beta te krijgen. Deze beta periode geldt zowel voor mensen die de game al gepreordered hebben als de mensen die het gaan doen in de tijd dat de beta loopt.

Might & Magic Heroes VII is in ontwikkeling bij het Duitse Limbic Entertainment, dat al flink wat ervaring met de Might & Magic wereld heeft opgebouwd. Zelf zeggen de ontwikkelaars grote fans te zijn van de reeks en hebben ze ook nog eens feedback van fans gevraagd tijdens het ontwikkelingsproces, om dit vervolgens te verwerken in de game. Ze laten in elk geval weten dat de beta zelf geen level-cap kent en dat je tot het einde van de speelperiode ongelimiteerd toegang tot de game krijgt.

Hoe deze manier van ontwikkeling is uitgepakt zie je vanaf 25 mei in de beta, of je moet nog even je geduld oefenen. De release van Might & Magic Heroes VII zelf laat nog even op zich wachten, tot na de zomer. De game verschijnt namelijk in september dit jaar op de PC.nieuws_20150521_Might_Magic_Heroes_Beta

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch