Menu Premium

Microsoft kondigt de Ryse: Son of Rome Season Pass aan

Gamekings Redactie 01/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ryse: Son of Rome wordt één van een aantal hele wrede launch-titels voor de Xbox One. De game bevat een singleplayer-modus waarbij je jezelf als soldaat omhoog probeert te vechten in het allergrootste en bruutste leger uit de geschiedenis, het Romeinse leger. Maar zoals tegenwoordig bijna een must is bij een nieuwe game komt er ook een multiplayer-modus, waarbij je tegen elkaar kunt vechten in een heuse gladiator-arena. Natuurlijk moet er zo nu en dan ook nieuwe downloadable content verschijnen, dus Microsoft kondigt de Ryse: Son of Rome Season Pass aan.

De DLC die de Season Pass bevat, is voornamelijk bedoeld voor de multiplayer Gladiator Mode. Er zullen in de maanden na de release vier verschillende DLC-pakketten verschijnen en via de Season Pass zijn ze gebundeld tot een geheel met een zachter prijsje. In deze pakketten zitten in totaal veertien multiplayer maps, een nieuwe mode, nieuwe kleding, nieuwe gebeurtenissen in levels en andere wapens en mogelijkheden tot uitrusting. Als klap op de vuurpijl worden er ook nog een nieuwe zwaard en schild beschikbaar om in de multiplayer-modus te gebruiken.

Gelukkig bevat Ryse: Son of Rome niet alleen maar een multiplayer-modus. In deze action-adventure game, ontwikkeld door de Duitse ontwikkelaar Crytek, speel je als Marius Titus en probeer je nu door de held uit te hangen, de dood van je familie te wreken. Je familie is namelijk vermoord door een stelletje barbaarse bandieten. Op reis met het Romeinse leger op zoek naar wraak, kom je erachter dat je de wraak dichter bij huis moet zoeken. Je wordt een echte leider van een grote groep manschappen en verdedigt de grootste stad van dat moment, Rome. Dat zal uiteindelijk ook de basis vormen voor de multiplayer-modus, want je moet natuurlijk wel een goede reden hebben om ten strijde te trekken.

Ryse: Son of Rome is een Xbox One launch-titel en verschijnt hier samen met de console in 2014. Uiteraard is vanaf die dag ook de Season Pass beschikbaar.

Microsoft kondigt de Ryse: Son of Rome Season Pass aan

Microsoft kondigt de Ryse: Son of Rome Season Pass aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch