Menu Premium

Masterpieces-modus keert terug in Super Smash Bros. Wii U

Karen Koch 24/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat in de Super Smash Bros. games een enorme hoeveelheid aan klassieke Nintendo-figuren langskomen, is natuurlijk een gegeven. Toch zijn sommige karakters iets minder bekend dan anderen. Ze komen uit behoorlijke oude games, of hun games zijn gewoon nooit in het Westen uitgegeven. Nintendo geeft gamers een kans om de oorsprong van verschillende personages te ontdekken: een aantal oude Nintendo-klassiekers zullen speelbaar zijn in Super Smash Bros. Wii U. Deze modus keert dus terug in de gloednieuwe Super Smash Bros.-titel.

Deze modus waarbij je je eigen jeugd kan herleven of gewoon maximaal mee kan doen aan Throwback Thursdays, heet Masterpieces. Dat zijn het eigenlijk ook wel, of in ieder geval: dat vindt Nintendo van hun oude games. Wel belangrijk om hierbij te vermelden is dat het om demo’s van de games gaat. Je zal dus niet de volledige versie van een game kunnen spelen. Daarbij zullen de beschikbaar gestelde games ook enkel de oude games zijn: het draait om de klassiekers en de games die op virtual console te krijgen zijn (of te krijgen zullen zijn).

Mocht je verliefd worden op de demo’s die Super Smash Bros. je biedt, kan je deze uiteindelijk aanschaffen via de eShop van Nintendo. Eerst toch echt maar even wachten tot pakjesavond, want vanaf dan kan men pas aan de slag met Super Smash Bros. voor de Wii U, en dus de Masterpieces-modus.

Masterpieces-modus keert terug in Super Smash Bros. Wii U

Masterpieces-modus keert terug in Super Smash Bros. Wii U

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch