Menu Premium
Loading...

Master of Orion komt vandaag uit voor de PC

Tim Koelen 25/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 1993 kwam er een sci-fi game uit, genaamd Master of Orion. Nu, 23 jaar later, krijgt de game een reboot en is deze vanaf vandaag te spelen op de PC.

De game werkt volgens het klassieke 4X-principe: eXplore, eXpand, eXterminate en eXploit. Om te overleven in de ruimte, word je voor veel keuzes gezet. Master of Orion is een ouderwetse strategie-game waarin je met zowel diplomatie als met spacebattles jezelf stand moet weten te houden in het heelal. Spelers hebben de mogelijkheid om met de 10 originele rassen te spelen in Master of Orion. Ieder met zijn eigen unieke abilities, waardoor ieder potje anders is.

De game wordt uitgebracht door Wargaming, de uitgever en ontwikkelaar die vooral bekend is van World of Tanks. Samen met NGD Studios hebben zij het mogelijk gemaakt om deze klassieker nieuw leven in te blazen. De game verschijnt in twee edities, namelijk de standaard versie en de Collectors Edition. Als je de game mocht kopen en je bent in het bezit van een Wargaming-account, dan krijg je er gratis de RTS-game Total Annihilation bij.

Heb jij vroeger Master of Orion gespeeld en wachtte je op een reboot? Of was je nog niet eens geboren toen de game destijds uitkwam? Laat het ons vooral weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch