Menu Premium

Mass Effect Andromeda’s animaties zijn bizar te noemen

Richard den Toom 16/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gamejaar 2017 kent een vliegende start met een vloedgolf aan kwalitatief hoogstaande titels en volgende week is het tijd voor de volgende klapper, want op 23 maart komt Mass Effect: Andromeda eindelijk uit! Leden van EA/Origin Access kunnen echter al sinds vandaag aan de slag met de eerste tien uur van de game en dus delen gamers hun eerste ervaringen met elkaar op het internet. Dat levert opmerkelijke beelden op en met name Mass Effect Andromeda’s animaties moeten het ontgelden. Hieronder een kleine selectie:

 

BioWare zal balen van de negatieve aandacht die door deze beelden op het internet wordt gegenereerd, zeker ook omdat de EA Access versie dezelfde is als de versie die iedereen vanaf volgende week kan gaan spelen. Het is natuurlijk nog de vraag in hoeverre het hier gaat om incidenten of dat er structurele problemen achter schuil gaan. Bugs, glitches en vreemde animaties zijn ondertussen uitgegroeid tot een vast onderdeel van de gemiddelde Open-World RPG met games als Fallout en The Witcher die vlak na release (en soms tot ver daarna) onderwerp van spot zijn door de vele bugs en glitches.

Mass Effect: Andromeda komt op 23 maart uit voor PC, Playstation 4 en Xbox One. Ook bij Gamekings kijken we uit naar de game, zelfs zo erg dat er op dit moment wel vier kandidaten (Skate, Steven, David en Magnetron) zijn om samen met Jelle de game te gaan reviewen! De keus is aan jullie, dus breng hier je stem uit!

Bron: VG247 & Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch