Menu Premium

Luisteren naar je eigen beats in de Xbox One background vanaf augustus

Suzanne de Jong 01/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Luisteren naar je eigen muziek tijdens gamen, sommige mensen zweren erbij. Vooral tijdens games als Rocket Leauge is het luisteren naar je eigen muziek heel chill. Op de PlayStation 4 kan dit, in samenwerking met Spotify, al veel langer, maar de Xbox One bleef hierin duidelijk achter. Afgelopen E3 werd tijdens de Microsoft persconferentie het verlossende woord gegeven en nu weten we dat vanaf augustus luisteren naar je eigen beats in de Xbox One background mogelijk zal zijn.

Vanaf 2 augustus kan je je eigen muziek onder je games gooien, zo maakte Microsoft bekend. Dit gaat samen met de Windows 10 Anniversary Update. Hoe de libary voor je muziek er verder uit gaat zien, of dat er een samenwerking komt met een partij als Spotify, is nog niet bekend. Overigens heeft Microsoft ook z’n eigen streamingservice, genaamd Groove, een zeer waarschijnlijke optie voor het afspelen van muziek op de Xbox One dus.

Word jij er blij van dat muziek straks jouw eigen keuze heeft tijdens het spelen van een game? Of luister je eigenlijk nooit muziek tijdens het gamen? Laat het weten in de comments en laat dan ook gelijk weten welk nummer jij als eerste gaat afspelen zodra deze future beschikbaar wordt op de Xbox One.

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch