Menu Premium
Loading...

Luister naar de nieuwe Dynamic Commentary in deze NBA 2K17 trailer

Ridho Hidayat 08/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog maar iets minder dan twee weken te gaan, dan gaat het basketbalfestijn los in NBA 2K17! Het belooft dit jaar een nóg realistischere sportervaring te worden, want een heel team aan verslaggevers voorziet de game van dynamisch commentaar! Zet je oren maar op scherp en luister naar de nieuwe Dynamic Commentary in deze NBA 2K17 trailer.

Er is maar liefst 400 uur aan nieuw commentaar ingesproken, door 11 verschillende commentators. Dit alles is gedaan om de game te voorzien van Dynamic Commentary, waardoor het elke match een verrassing is naar welke verslaggevers je kunt gaan luisteren. Het team van analisten bestaat nog steeds uit twee vaste namen, Kevin Harlan en Greg Anthony, maar de derde persoon zal in NBA 2K17 per wedstrijd worden afgewisseld. Clark Kellogg, Doris Burke, Chris Webber, Steve Smith of Brent Barry zal de booth compleet maken.

Langs de lijn zal David Aldridge de game van commentaar voorzien en in de MyCareer-modus zal je tijdens de half-time onderbreking of in de nabeschouwing geïnterviewd worden door Ernie Johnson, Shaquille O’Neal of Kenny Smith. Honderden nieuwe fragmenten van coaches en interviewers zullen de game een complete wedstrijdervaring gaan geven.

NBA 2K17 zal vanaf 20 september verkrijgbaar zijn. Denk jij dat het dynamische commentaar de wedstrijdervaring naar een nieuw niveau zal brengen? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch