Menu Premium

Lords of the Fallen draait 900p op Xbox One

Karen Koch 22/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder dit jaar gingen er al geruchten rond in de gaming-wereld dat de Xbox One-versie van Lords of the Fallen toch op een lagere resolutie zou draaien dan zijn tegenhanger op de PlayStation 4. Deze “misschien wel, misschien niet”-kwestie is nu eindelijk beantwoord. Het is inderdaad zo dat Lords of the Fallen 900p op de Xbox One draait.

De PlayStation 4-versie van Lords of the Fallen draait, in tegenstelling tot de Xbox One, wél op 1080p. Ontwikkelaar City Interactive belooft echter wel dat de ervaring verder precies hetzelfde is, ongeacht verschillen in console of resolutie. Eerder dit jaar vertelde de ontwikkelaar nog aan de pers dat ze bezig waren om op allebei de consoles de gewenste 1080p te bereiken. Dit bleek tijdens de ontwikkeling van de Xbox One-versie toch net een stapje te ver te zijn. City Interactive had al aangegeven dat ze meer moeite hadden met de Xbox One-variant op te poetsen naar 1080p. Helemaal als een schok komt dit nieuws dus niet.

Om zelf de verschillen tussen de Xbox One en PlayStation 4-versies te bekijken, hoef je niet lang meer te wachten. De hack-and-slasher ligt vanaf 31 oktober dit jaar in de winkel. Net iets meer dan een maand dus. Dat mag ook wel, want volgens de ontwikkelaar zijn ze alleen nog maar een aantal laatste aanpassingen aan het doen aan de game. De PlayStation 4-versie van Lords of the Fallen is zelfs al door de keuring heengegaan.

Lords of the Fallen draait 900p op Xbox One

Lords of the Fallen draait 900p op Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch