Menu Premium

LittleBigPlanet 3 krijgt Thomas Was Alone kostuums

Gamekings Redactie 21/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De LittleBigPlanet-serie is er zo eentje die vol zit met verschillende opties qua customization en het uiterlijk van Sackboy kan ook naar lief en lust veranderd worden met een tal aan outfits. Creatieve outfits bedacht door de makers zijn natuurlijk onwijs leuk, maar Sackboy eruit laten zien als een personage uit een andere game is ook niet verkeerd. We zagen al kostuums uit onder meer InFAMOUS: Second Son en God of War, en LittleBigPlanet 3 krijgt Thomas Was Alone kostuums. Dit laat Thomas Was Alone ontwikkelaar Mike Bithell zien op Twitter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Thomas Was Alone werd een groot succes voor Mike Bithell en onwijs veel mensen hebben zijn game gespeeld. Visueel gezien bestaat de game alleen maar uit blokjes, maar dat maakt Thomas Was Alone niet simpel. De designers achter LittleBigPlanet 3 hebben waarschijnlijk – gelukkig voor hen – niet heel lang nodig gehad om de outfits te maken voor Sackboy en z’n nieuwe vriendjes, maar voor fans van de game van Bithell is het leuk om als blokje rond te kunnen rennen in LittleBigPlanet 3.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bithell vindt het zelf maar een beetje twijfelachtig of de kostuums wel een nieuwsbericht waard zijn, maar waarschijnlijk vindt ‘ie het vást niet erg dat de wereld het even heeft over zijn game en de samenwerking met LittleBigPlanet 3. Goed voor hem, want we melden ‘t toch!

LittleBigPlanet 3 krijgt Thomas Was Alone kostuums

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch