Menu Premium
Loading...

Life is Strange Episode 1 verschijnt op 30 januari

Lisette Atsma 17/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Life is Strange is een aankomende game van de ontwikkelaar Dontnod, de studio die ook verantwoordelijk was voor Remember Me. Qua graphics en stijl van de trailer lijkt de game echter meer weg te hebben van Telltale’s-games en Heavy Rain. De game werd onthuld tijdens Gamescom dit jaar, en we hebben nu eindelijk een releasedate voor de eerste episode.

Life is Strange gaat om het verhaal van twee tieners, namelijk Max en Chloe. De twee vriendinnen gaan op onderzoek uit naar de vermissing van één van hun medestudenten. Het verhaal wordt verteld over een spanne van vijf episodes. De game focust zich op het verhaal en interacties tussen verschillende personages en kent dus geen gevechtssituaties. Wel leert Max dat ze de tijd kan terugdraaien. Als iets compleet fout gaat, kan ze terug gaan in de tijd om dingen te veranderen. Dit is een belangrijk onderdeel van het plot, want als iets in eerste instantie een heel goed idee lijkt, kan het later enorme gevolgen hebben.

De eerste episode is vanaf 30 januari te spelen op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC. Zoals we wel gewend zijn van episodische games is elke aflevering apart te verkrijgen, maar is er ook een Season Pass waarmee je alle episodes in één keer kunt aanschaffen. Wil je eerst weten hoe de game eruit ziet? Check dan de nieuwe Life is Strange trailer boven dit bericht!

Life is Strange Episode 1 verschijnt op 30 januari

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch