Menu Premium
Loading...

King’s Quest – Chapter 1: A Knight to Remember Launch Trailer

Mark Hoogland 29/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De King’s Quest-serie is officieel terug van weggeweest! In de jaren tachtig en negentig waren de adventures van Sierra Entertainment al mateloos geliefd, vanaf vandaag maakt koning Graham officieel zijn comeback met de aftrap van de nieuwe vijfdelige serie.

In het eerste hoofdstuk van King’s Quest, A Knight to Remember getiteld, zien we dat de held uit de oorspronkelijke games op leeftijd is geraakt. De nu oude koning Graham verhaalt aan zijn kleindochter Gwendolyn over de avonturen van weleer, te beginnen met zijn tienerjaren in Daventry. De jonge Graham wil niets liever dan ridder worden in de garde van koning Edward, een queeste die ons spelers langs een keur aan puzzels, grappige personages en fantasierijke locaties voert. Bovenstaande launch trailer geeft je alvast een goede indruk van de game, waarin onder andere rollen voor Zelda Williams (dochter van Robin), Christopher Lloyd en Wallace Shawn (bekend van The Princess Bride) zijn weggelegd.

King’s Quest – Chapter 1: A Knight to Remember verscheen vandaag op Steam en de Xbox Games Store – morgen volgt ook de PlayStation Store. Check de trailer en laat ons weten of de game nostalgische gevoelens bij je naar boven brengt of dat dit je eerste kennismaking is met King’s Quest.

King's Quest - Chapter 1: A Knight to Remember Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch