Menu Premium
Loading...

Killing Floor 2: Incinerate ‘N Detonate Release Trailer

Karen Koch 01/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Killing Floor 2, overvloeiend geweld en makkelijk los te krijgen ledematen. Een prachtige combinatie voor een game gevuld met gore en zombies. Daar krijg je nu nog veel meer van, want de Killing Floor 2: Incinerate ‘N Detonate Release Trailer geeft een voorproefje van de nieuwe content voor de game!

Killing Floor 2 is al een tijdje te krijgen in Early Access vorm via Steam. Gelukkig is deze game een voorbeeld van ontwikkelaars die zich, ook nadat ze in de winkel liggen, blijven bekommeren om de gamers en de content van hun product. Met de Incinerate ‘N Detonate pack krijgen alle mensen die Killing Floor 2 in hun bibliotheek hebben namelijk een gratis content update! Er worden nieuwe perks toegevoegd, maar ook nieuwe maps, nieuwe wapens en nog veel meer. Voorproefje? Druk dan snel op de knop van de trailer en geniet van de zware muziek, heftige actie en toffe nieuwe content.

Killing Floor 2 is voorlopig alleen te krijgen op de PC, via Steam. Met deze actie voegt ontwikkelaar Tripwire Interactive zomaar even 50% nieuwe content aan de game toe. Wat vinden jullie, tof idee, of hebben jullie nog nooit van deze game gehoord?

nieuws20150901_KF2I&D

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch