Menu Premium

Kerstupdate voor GTA Online is nu live

Lisette Atsma 18/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: De Kerstupdate voor GTA Online lijkt nog niet bij iedereen door te komen. Er is echter geen nood, want vandaag kan iedereen er nog mee aan de slag, volgens Rockstar.

Origineel bericht:

Rockstar gaf recentelijk al een niet-zo-subtiele hint dat ze een speciale kerstupdate zouden uitbrengen dit jaar. Deze kerstupdate voor GTA Online is nu live, en bevat naast nieuwe auto’s en wapens natuurlijk ook een aantal kerst-gethematiseerde goodies.

Zo zal je maskers kunnen vinden van gemberman-koekjes en elven. Je kan leuke sjaals vinden, kerst-stijl pyjama’s, en zit er natuurlijk ook een kerstboom in de update, welke je kan plaatsen in één van je huizen. Er zijn twee nieuwe auto’s toegevoegd, de Vapid Slamvan en de Bravado Rat-Truck, en kan je vanaf nu de eigenaar zijn van drie verschillende woningen.

De kerstupdate is een pitstop voor de grotere Heists DLC. Het betreft een multiplayer-versie van de Heists, welke tot nu toe alleen in de singleplayer te vinden zijn. Deze update was al tijden geleden aangekondigd, maar Rockstar heeft nogal een aantal tegenslagen ervaren in de ontwikkeling ervan, waardoor het allemaal wat langer duurde. De multiplayer Heists update zal vroeg in 2015 nu dan toch uit gaan komen. De kerstupdate is al live en is nu te downloaden voor alle versies van de game.

Kerstupdate voor GTA Online is nu live

Kerstupdate voor GTA Online is nu live

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch