Menu Premium

Jij kan ervoor zorgen dat we er op het EK World of Tanks wél bij zijn

Karim Shehata 29/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het EK Voetbal is alweer in de fase van de kwartfinale beland, maar pijnlijk genoeg was het Nederlands Efltal er het gehele toernooi niet bij. Echter zijn er meer Europese Kampioenschappen in de wereld en zo ook één van World of Tanks. Hiervoor kun je jezelf aanmelden, waardoor jij ervoor kunt zorgen dat we er op het EK World of Tanks wél bij zijn!

Als we de Nederlandse glorie niet halen uit het voetbal, dan dus maar uit een potje 3 vs 3 met tanks knallen! Wat hierin ook erg meehelpt, is dat je geen pro hoeft te zijn om het tot de finale op 20 augustus tijdens de Gamescom te trappen. Echter moet je wel enigszins bedreven zijn in het ownen met Tier VI tanks!

De competitie is verdeeld in drie fases. Eerst moet je jouw landgenoten een poepie laten ruiken in de nationale kwalificatieronde, om het vervolgens te schoppen tot de Europese kwalificatieronde. Vervolgens blijven er vier landen over, die het dus vanaf de halve finale op de Duitse Gamescom met elkaar gaan beslissen. Echter is er nog maar plaats voor drie landen, want Duitsland heeft zichzelf automatisch geplaatst, omdat de finales zich afspelen in Duitsland. Weer die Duitsers jongen, altijd die fucking Duitsers…

Om te bewijzen dat Duitsland helemaal niet automatisch geplaatst had mogen zijn, kun jij je hier aanmelden voor het toernooi. Voor nog meer aanvullende info, klik je hier! Ga jij de Duitsers en twee andere landen (wedje leggen op Italië en IJsland?) een poepie laten ruiken in Keulen op 20 augustus? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch