Menu Premium

Hyrule Warriors krijgt ook amiibo ondersteuning

Gamekings Redactie 21/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Amiibo, het zijn de Skylanders-achtige figurines van Nintendo, die onder andere te gebruiken zijn met Super Smash Bros. voor de Wii U en 3DS. Nintendo had de lijst aan ‘compatible’ games al uitgebreid met Mario Kart 8, Captain Toad: Treasure Tracker en Yoshi’s Woolly World. Vandaag komt daar dus nog een game bij, want Hyrule Warriors krijgt ook amiibo ondersteuning.

De amiibo figurines zijn voor de Nintendo-fans niet alleen leuk om te verzamelen, ze voegen ook echt wat toe aan de games waarmee ze te combineren zijn. Door ze in jouw game te laden via de Wii U GamePad, kun je bijvoorbeeld in Super Smash Bros. de statistieken van de amiibo levelen en aanpassen, maar ook gewoon gebruiken als tag team partner tegen je vrienden. Er zijn nu dus plannen om de Link amiibo te combineren met Hyrule Warriors. Hoe dat er precies uit gaat zien, is nog niet bekend. Er zijn natuurlijk wel wat mogelijkheden te verzinnen. Misschien gaat het levelen van de amiibo uit Super Smash Bros. ook wel werken voor Hyrule Warriors.

Naast het feit dat we nog niet weten hoe het geïntergreerd gaat worden, heeft Nintendo ook nog niet bekend gemaakt wanneer we de amiibo patch voor Hyrule Warriors kunnen verwachten. We houden je op de hoogte.

Hyrule Warriors krijgt ook amiibo ondersteuning

Hyrule Warriors krijgt ook amiibo ondersteuning

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch