Menu Premium

Hyrule Warriors krijgt DLC op de releasedag

Karen Koch 29/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Day One DLC is ondertussen een bekende term onder de gamers. Sommigen hebben er geen problemen mee, anderen zijn juist extreem verontwaardigd over het feit dat bedrijven op de releasedatum zelf al DLC online durven te zetten. Nu blijkt dat Nintendo ook aan de Day One DLC-trend gaat meedoen. Hyrule Warriors krijgt DLC op de releasedag, zo heeft Nintendo of Europe vandaag bekendgemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyrule Warriors is een mix tussen Dynasty Warriors en The Legend of Zelda en staat al langere tijd op de radar van menig gamer. In Japan is de game ondertussen al een paar weken beschikbaar en deze verkoopt daar dan ook goed. Nu blijkt dat Hyrule Warriors in ieder geval in Europa een day one content patch gaat krijgen. Deze patch zal volgens Nintendo een nieuwe gamemodus en een nieuwe wapen bevatten, en men zal zelfs de mogelijkheid krijgen om zelf de muziek uit te kiezen. Lekker veel content dus, maar niet echt veel informatie over wat het nieuwe wapen is of wat de nieuwe gamemodus in zal houden.

Hyrule Warriors verkoopt in Japan al erg goed en wordt goed ontvangen door het publiek. Europeanen kunnen ook snel al aan de slag met deze aparte mix tussen twee genres. Vanaf 19 september ligt de game hier in de schappen voor de Wii U en kan men dus vechten tegen idioot grote hordes baddies als Link, Zelda, Midna of een ander bekend personage uit de Zelda-reeks.

Hyrule Warriors krijgt DLC op de releasedag

Hyrule Warriors krijgt DLC op de releasedag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch