Menu Premium

Hulk Hogan verschijnt niet in WWE 2K16

Karim Shehata 27/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je naast het game-nieuws ook nog een klein beetje het normale nieuws volgt, is het je misschien niet ontgaan dat Hulk Hogan een probleem heeft met de WWE. In een tape is goed te horen dat de wrestler racistische opmerkingen heeft gemaakt en duidelijk is dat de WWE hier niets van moet hebben. De organisatie heeft zijn contract verscheurd en is zijn naam in rap tempo uit de geschiedenisboeken aan het verwijderen. Ook 2K onderneemt actie, want Hulk Hogan verschijnt niet in WWE 2K16.

Dit heeft 2K bekendgemaakt in een kort statement. “We hebben zeer veel respect voor de manier waarop onze partners besluiten hun organisatie te leiden. We kunnen bevestigen dat Hulk Hogan niet zal verschijnen in WWE 2K16.” Dit wordt voor de doorgewinterde WWE-speler een wereld van verschil, want WWE 2K15 kreeg bijvoorbeeld nog een heuse Hulkmania Edition.

Het blijft echter niet bij WWE 2K16, want ook alle Hulk Hogan-gerelateerde DLC voor WWE 2K15 is nergens meer te bekennen. Ook gamers die de DLC ooit gekocht hebben, lijken de DLC niet meer te kunnen downloaden. 2K Games heeft hier nog niets over gezegd, waardoor het onduidelijk is of gamers bijvoorbeeld hun geld terug kunnen krijgen.

Wat vind jij van deze harde aanpak voor Hulk Hogan vanuit zowel de WWE als 2K Games? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7MCVPolygon

Hulk Hogan verschijnt niet in WWE 2K16

Hulk Hogan verschijnt niet in WWE 2K16

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch