Menu Premium
Loading...

Heroes of the Storm verschijnt 2 juni

Lisette Atsma 20/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heroes of the Storm is al een poosje in ontwikkeling, maar de langverwachte MOBA van Blizzard heeft dan eindelijk een releasedatum. Blizzard maakt vandaag namelijk bekend dat de game op 2 juni wordt gelanceerd, vlak na de open bèta die op 19 mei van start gaat.

In Heroes of the Storm komen diverse personages uit Warcraft, Starcraft en Diablo samen in het immens populaire MOBA genre. “Heroes of the Storm richt zich op teamspel en snelle actie en laat daarmee een frisse wind door het genre waaien,” vertelt CEO en medeoprichter van Blizzard, Mike Morhaime. “De opzet van Heroes of the Storm is zo gedaan dat de game zeer toegankelijk is voor nieuwkomers in het genre, maar tegelijkertijd ook voldoende uitdaging biedt aan de veteranen die echt getest willen worden. We zijn ook erg benieuwd hoe coöperatieve en competitieve spelers hierop zullen reageren.” De gesloten bèta loopt al storm, dus het belooft veel goeds voor de aankomende game.

Blizzard wil met de release toegang geven tot minstens dertig verschillende personages die kunnen vechten in zeven verschillende arena’s. Vanaf 2 juni kun je dus aan de slag met Heroes of the Storm. Ga jij deze game spelen? Laat het ons weten in de comments!

Heroes of the Storm verschijnt 2 juni

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch