Menu Premium

Happy Meals eten bij een Pokéstop wordt de realiteit in Pokémon GO

Suzanne de Jong 14/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat het nu realiteit is dat heel de wereld in de ban is van Pokémon GO en dat zelfs ‘s avonds laat je op elke hoek van de straat nog mensen ziet staan om Pokéstops, gyms of Pokémon te vangen, hadden we twintig jaar geleden – toen de eerste Pokémon-games uitkwamen – niet eens durven dromen. Grote bedrijven gaan nu ook gebruik maken van het feit dat de hele wereld buiten rondloopt om Pokémon te vangen: Happy Meals eten bij een Pokéstop wordt de realiteit in Pokémon GO.

De Pokéstops zijn nu één op één overgenomen zijn uit de voorgaande app van Niantic, genaamd Ingress. Soms zijn deze Pokéstops niet op de meest tactische plaatsen geplaatst voor ons Pokémon trainers. Denk aan bijvoorbeeld het Holocoust Museum in Amerika. Nu zijn er wat speurneuzen geweest die de broncode van Pokémon GO hebben uitgeplozen en hierin vonden ze verwijzingen naar de McDonalds. Het lijkt een kwestie van tijd te gaan zijn, gezien Niantic CEO John Hanke in gesprek met de New York Times al heeft aangegeven binnenkort gesponsorde locaties aan te kondigen. Op het internet duiken nu al overal dingen op als Lure Modules die geplaatst worden op terrasjes en op vertoon van je Pokédex mag je ervan mee profiteren, of bepaalde kortingen genieten als je Team Valor, Mystic of Instinct bent.

Wat vind jij ervan dat er marketing plannen ontstaan achter deze Pokémon app? En zal jij even een Happy Meal meepakken als je toch even je territorium afbakent bij de plaatselijke McDonalds? Laat het weten in de comments en vermeld er gelijk even bij welk team jij vertegenwoordigd!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch