Menu Premium
Loading...

Halo Spartan Strike Announcement Trailer

Karen Koch 16/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Halo: Spartan Strike komt naar Windows 8-apparaten en Steam. Deze nieuwe Halo-game was eigenlijk gisteren al aangekondigd, maar vandaag krijgen we de trailer. De Halo Spartan Strike Announcement Trailer geeft in ieder geval een lekkere eerste indruk van de game.

Halo Spartan Strike speelt zich af tegelijkertijd met de events uit Halo 2. De game gaat een top-down twin-stick shooter worden, maar wel nog écht herkenbaar Halo. De game zal ook wekelijkse challenges gaan bevatten, want dat is het hele idee achter Halo Spartan Strike. De game heeft wel een verhaal, maar zal voornamelijk op onderlinge competitie gericht zijn. Elke week kan men vechten om een plekje op de leaderboards, om de week erna onderaan opnieuw te beginnen. Daarnaast heeft de game natuurlijk ook voor de achievement hunters en de Halo-fanaten wat leuks: behaalde achievements kunnen nieuwe content voor Halo: The Master Chief Collection unlocken, mits je die in huis hebt.

In de game kan je in de iconische Warthog jeeps over je tegenstanders heenrollen, maar je kan ze natuurlijk ook gewoon uit elkaar rijten met wapens zoals de Suppressor, de Scatter Shot of the Incineration Cannon. Verder is er natuurlijk ook een lading aan nieuwe Promethean baddies om je lekker op uit te leven met deze nieuwe gadgets.

Wanneer kan je precies aan de slag met deze Halo-game? Nou, vanaf 12 december. Een kleine maand nadat Halo: The Master Chief Collection uitgebracht wordt, kan men de volgende Halo-game aanschaffen. Lekker handig dat het zo dicht op elkaar zit, of is iedereen dan nog véél te druk met alle Master Chief games uitspelen?

nieuws_20141016HaloSpartanStrike

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch