Menu Premium
Loading...

Halo 2 Anniversary Cinematic Launch Trailer

Gamekings Redactie 29/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tien jaar geleden verscheen het vervolg op één van de meest geprezen shooters van het afgelopen decennium, Halo. Op 9 november 2004 lag Halo 2 in de winkels en de game maakte alle verwachtingen waar. Het was een wereldwijd succes en bewees dat Halo potentie had als serie.

Inmiddels zijn we dan ook aardig wat delen verder en nu tien jaar na de release van Halo 2 brengt 343 Industries, tegenwoordig verantwoordelijk voor de Halo-franchise, de game in een nieuw jasje uit. Halo 2 Anniversary belooft meer content, betere graphics, inclusief nieuw opgenomen geluidseffecten en muziek.

Het duurt nog een paar weken voor de game daadwerkelijk in de winkels ligt, maar hier kun je alvast de Halo 2 Anniversary Cinematic Launch trailer checken. De trailer ziet er fantastisch uit. Als het naar meer smaakt, dan moet je nog even geduld hebben tot 11 november. Tevens moet je in het bezit zijn van een Xbox One, de console waar Halo 2 Anniversary in de Halo: The Master Chief Collection exclusief voor verschijnt.
Halo 2 Anniversary Cinematic Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch