Menu Premium

Half-Life 2 is vanaf nu speelbaar op de Xbox One

Joep Omes 20/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een enorm drukke dag vol nieuws voor gamers wereldwijd sluiten we vanavond af met een laatste nieuwtje, wat voor de fans zeker geen slecht nieuws zal zijn! Half-Life 2 is vanaf nu speelbaar op de Xbox One, dankzij backwards compatibility.

The Orange Box, de verzameling games bestaande uit Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One en Episode Two, Portal en Team Fortress 2, kwam in 2007 naar de Xbox 360 en is nu ook te spelen op je Xbox One. Deze games zijn niet als enige beschikbaar gemaakt, Galaga Legions en Joe Danger 2: The Movie zijn vanaf nu ook speelbaar op je Xbox One.

Microsoft blijft in de weer met het backwards compatible maken van oude games en heeft inmiddels al ruim 250 titels beschikbaar gemaakt op het nieuwere platform. Phil Spencer, de Xbox baas, heeft ook gezegd dat de service in de toekomst ook games van de originele Xbox speelbaar zou kunnen maken.

Ga jij Half-Life 2 opnieuw spelen? Of wacht je – nog steeds – op deel 3? Of denk je dat Gabe Newell zich eindelijk achter de oren krabt en ‘m uitbrengt, als hij ziet hoe populair zijn game nog steeds is? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch