Menu Premium

Guacamelee! STCE krijgt vier speler co-op op PlayStation 4

Karim Shehata 23/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In april 2013 kwam DrinkBox Studios met Guacemelee!, een platform-titel die erg goed ontvangen werd door de gamers en de pers. De game verscheen in eerste instantie op de PlayStation 3 en PS Vita, maar verscheen later ook voor de Xbox-platformen, PC, Wii U en PlayStation 4. Vier speler co-op was echter nog niet mogelijk, maar hier komt binnenkort verandering in. Guacemelee! STCE krijgt vier speler co-op op de PlayStation 4.

Ook de PlayStation Vita-versie krijgt vier speler co-op te verwerken. Nu vraag je jezelf misschien af hoe je dat lokaal gaat oplossen, maar dit is mogelijk via de PlayStation TV. Aangezien de PS Vita niet de STCE-versie heeft van Guacemelee! bestond het gevaar dat deze versie niet te maken zal krijgen met dit co-op festijn, maar niets is minder waar: de PlayStation 4- en PS Vita/TV-versies krijgen begin volgend jaar lokaal vier speler co-op.

Guacemelee! Super Turbo Championship Edition is inmiddels al een tijdje uit voor de PlayStation 4 en PS Vita. Wanneer je dus al uitgekeken was op deze game, kun je nu in ieder geval met wat vrienden door de levels heen spelen!

Bron: PlayStation Blog

Guacamelee! STCE krijgt vier speler co-op op PlayStation 4

Guacamelee! STCE krijgt vier speler co-op op PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch