Menu Premium

GRID Autosport Best of British DLC is nu beschikbaar op Xbox Live

Karim Shehata 22/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Codemasters vond dat het blijkbaar lang genoeg heeft geduurd sinds de laatste GRID Autosport DLC, want na een hele week wachten gooien ze er nog handjevol wagens bij. Of kunnen we de laatste Boost Pack geen DLC noemen? Hoe dan ook, de GRID Autosport Best of British DLC is nu beschikbaar op Xbox Live en dat levert de raceliefhebber vandaag drie nieuwe, iconische wagens van het Britse eiland op. Drie wagens die niemand zouden misstaan als deze in zijn of haar garage staan.

Codemasters kreeg aardig wat kritiek te verduren door het vorige Boost Pack. Misschien is dat wel de reden dat deze Best of British DLC zo snel al beschikbaar wordt. Wat zit erin? In het Best of British DLC-pakket zitten de McLaren F1 GTR, de Aston Martin V12 Zagato en de Mercedes-Benz SLR McLaren 722. Deze in het echt onbetaalbare auto’s zijn dus vanaf nu te krijgen op Xbox Live, terwijl een release op de PlayStation Store morgen volgt. Xbox 360-bezitters kunnen in ieder geval nu al flink gaan scheuren met het Best of British DLC-pakket.

Er komen in de toekomst overigens nog meer pakketten met auto’s aan voor GRID Autosport. Codemasters is dus bezig deze game goed te onderhouden, maar kreeg dus wat kritiek te voortduren met de Boost Pack DLC. Met deze DLC kon je een stuk sneller door de game heen scheuren tegen betaling en dit werd de ontwikkelaar niet in dank afgenomen. Of de reactie van Codemasters op deze kritiek zo handig was, valt te betwisten. Codemasters gaf namelijk aan dat het simpelweg geld oplevert en is daarmee in ieder geval wel eerlijk. De DLC die Codemasters nu uitbrengt mag wel onder de term ‘normale DLC’ worden gezien natuurlijk, want het gaat om de toevoeging van drie nieuwe auto’s. Met deze nieuwe auto’s kun je vanaf vandaag zoals gezegd aan de slag op de Xbox 360, terwijl PlayStation 3-bezitters nog een dagje moeten wachten op de DLC. GRID Autosport is daarnaast verschenen op de PC.

GRID Autosport Best of British DLC is nu beschikbaar op Xbox Live

GRID Autosport Best of British DLC is nu beschikbaar op Xbox Live

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch