Menu Premium

Gedwongen ontslagen bij Marvel Heroes-developer Gazillion

Mark Hoogland 04/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Enkele dagen geleden dook op Twitter het gerucht op dat ontwikkelaar Gazillion Entertainment een deel van zijn personeel op straat had gezet. Vandaag bevestigde PR manager Chris Baker dat de developer inderdaad gedwongen ontslagen heeft moeten doorvoeren.

Het Californische Gazillion Entertainment is gespecialiseerd in het ontwikkelen van free to play MMO’s voor een breed publiek. Bekende titels van de studio zijn Marvel Heroes 2015 en Marvel Super Hero Squad Online. Voormalig werknemer Michael Parks (nu werkzaam bij Kongregate) bracht de ontslagen bij Gazillion afgelopen woensdag aan het licht middels een Twitter-bericht. “Veel van mijn vrienden in San Francisco zijn vandaag op zoek naar werk. Als jouw bedrijf mensen zoekt, laat het me weten,” aldus Parks’ tweet.

Na vragen van verscheidene media liet Gazillion’s PR manager Chris vandaag dus weten dat men “helaas afscheid heeft moeten nemen van werkelijk uitmuntend personeel.” Oorzaak van de ontslagen is, zoals vaak in dergelijke situaties, een reorganisatie binnen het bedrijf. Om hoeveel werknemers het precies gaat, of wat de gevolgen zijn voor toekomstige projecten van Gazillion, is vooralsnog niet bekend.

Bron: Gematsu

Gedwongen ontslagen bij Marvel Heroes-developer Gazillion

Gedwongen ontslagen bij Marvel Heroes-developer Gazillion

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch