Menu Premium

Gamekings Nintendo Digital Event E3 2014 Livestream

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaaaahoor, alsof het nooit ophoudt hebben we nóg een livestream van een grote speler uit de game-industrie. Als het eigenwijze jongetje uit de klas kiest Nintendo ervoor om op een mooie dinsdag een geheel eigen moment te pakken en te laten zien wat ze voor ons in petto hebben. Dat maakt het nu dan ook helemaal tijd voor de Gamekings Nintendo Digital Event E3 2014 Livestream!

De afgelopen tijd was het uitlekken van games voordat ze worden aangekondigd op de E3 2014 een groot ding en ook bij Nintendo lijken ze de pineut. Even geleden verscheen er namelijk een foto online waarop de gehele line-up van de Nintendo-aankondigingen stond. Het is natuurlijk nog niet helemaal duidelijk of deze op waarheid berust is of uit iemand’s achterste getrokken is, maar áls het waar is hoor je de meeste Nintendo-fans niet klagen. Het papiertje op de foto heeft het namelijk over een nieuw deel in de The Legend of Zelda serie voor op de Wii U, een Metroid-titel voor de Nintendo 3DS en Star Fox game voor diezelfde handheld. Als dit allemaal waar is, weet ik zeker dat er onwijs veel Nintendo-fans van blijdschap naar hun beeldscherm gaan schreeuwen.

Nadat het al enige tijd niet super lekker gaat met de Wii U, zorgt het recent uitgekomen Mario Kart 8 eindelijk voor lekkere verkoopcijfers van de console. Mocht Nintendo dus echt hele dikke titels aankondigen, dan hoeven we ons niet meer druk te maken en komt het allemaal wel goed. Het bewijst alleen maar dat toffe titels nodig zijn om consoles over de toonbank te laten gaan.

Van de meeste grote partijen weten we nu wat we voor de aankomende tijd kunnen verwachten, alleen Nintendo hield ons nog even in spanning. Gelukkig niet lang meer, want de Gamekings Nintendo Digital Event E3 2014 Livestream is een feit. Check hier de Gamekings Nintendo Digital Event E3 2014 livestream inclusief een korte voorbespreking en nabespreking vanaf onze redactie.

Gamekings Nintendo Digital Event E3 2014 Livestream

Gamekings Nintendo Digital Event E3 2014 Livestream

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch