Menu Premium

Gamekings Gamescom 2013 Livestream

Gamekings Redactie 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zo ver! De Gamescom 2013 gaat van start. Net zoals de afgelopen Gamescom wordt er ook dit keer een heleboel vette shit getoond. Met deze livestream zul je plat gegooid worden met allerlei nieuwe games, informatie en discussies rondom de Gamescom 2013. Je kunt hier dan ook de persconferenties van EA en Sony live volgen via onze Gamekings Gamescom 2013 Livestream. Zoals je van ons gewend bent, zijn deze persconferenties voorzien van een voor- en nabeschouwing die geheel door Boris en Skate worden verzorgd. Verder bellen we ook met Dennis en Pascal die zich in Duitsland op de Gamescom bevinden.

Op deze Gamescom zal er waarschijnlijk heel veel nieuws rondom de Xbox One en PlayStation 4 zijn. Zo heeft Sony al bevestigd dat het de releaseplannen van de PS4 naar buiten zal brengen tijdens deze Gamescom 2013. Dit kan betekenen dat we deze week weten of de PS4 eerder uitkomt dan de Xbox One. Wat natuurlijk grote gevolgen kan hebben voor de Xbox One. Naast het PlayStation 4 nieuws schijnen er ook geruchten te zijn dat Sony met nieuws komt rondom de PS Vita. Uiteraard zal de aanwezigheid van een hoop nieuwe games niet ontbreken op de Gamescom en daar gaat het natuurlijk om.

Wil je graag alles meekrijgen van wat er op de Gamescom 2013 gebeurt? Bekijk dan nu onze Gamekings Gamescom 2013 Livestream. Dus zorg dat je vanaf 15.30 vrij bent, zodat je vanuit je luie stoel alles live rondom de Gamescom 2013 kunt volgen hier op Gamekings.tv. En doe ook lekker mee met de discussie tijdens de livestream via Twitter met #GKGC.

Heb je de wrede Gamekings Gamescom 2013 Livestream gemist met een rondspringende Boris en Skate die bewijst dat zijn rapcarrière meer is dan Joyride, inclusief alle aankondigingen van EA en Sony? Dan hebben we de livestream in hapklare brokken voor je. Dus check de Gamescom 2013 EA-persconferentie en de Gamescom 2013 Sony-persconferentie!

Gamekings Gamescom 2013 Livestream

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch