Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Top 5 PSN Games van Steven

Gamekings Redactie 29/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven Saunders, de enige echte, heeft voor jou een gloednieuwe top 5 PlayStation Network games bij elkaar gesprokkeld en legt deze voor aan jou, de trouwe kijker. Ondanks dat Steven een echte PC-gamer is, is PSN geen vreemde voor hem. Wat zou Steven bovenaan hebben staan in zijn Top 5 PSN Games?

De games die langskomen, zijn voor een grote groep gamers waarschijnlijk heel herkenbaar. Steven neemt ons mee op reis van klassiekers, die ooit in de gloriejaren op de Megadrive zijn verschenen, tot aan games die pas dit jaar zijn verschenen. Alle decennia komen langs en ook Jet Set Radio wordt in het zonnetje gezet.

Ook komt de game Trine 2 langs. De magische sfeer en de co-op modus hebben een goede indruk gemaakt op Steven. Dit was dan ook het eerste waar zijn oog op viel en waardoor hij deze game wil spelen. Als tipje van de sluier: door Stevens nummer 5 is hij meer gaan letten op indiegames. Welke game heeft dat teweeggebracht?

Wil jij weten welke games hij nog meer heeft uitgekozen? Kijk dan snel naar deze nieuwe Gamekings Extra met de Top 5 PSN Games van Steven!

20140929_Extra

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch