Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris en Jelle tonen het nieuwe tie-dye t-shirt

Gamekings Redactie 04/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij een nieuwe editie van Firstlook hoort uiteraard ook een nieuw Gamekings t-shirt! Als oplettende kijker weet je dat tie-dye hét thema van dit jaar is voor alle beurstrips van Gamekings en Firstlook 2013 kan sowieso niet vergeten worden. Ook jij kunt die tie-dye fashion rocken. Benieuwd hoe het nieuwe t-shirt eruit ziet? Check snel ‘Gamekings Extra: Boris en Jelle tonen het nieuwe tie-dye t-shirt’!

Onze eigen Jelle heeft keihard zitten zwoegen en zweten om zo’n bruut t-shirt als deze te ontwerpen. Het verhaal gaat namelijk dat hij naar India is gegaan om daar in een volgelijmd t-shirt mee te doen met The Color Run. De eerste poging was niet helemaal geslaagd en ook de tweede keer rennen zorgde niet voor de juiste kleurencombinatie, dus het had een derde poging nodig om met de perfecte kleurenmix aan poeder volgegooid te worden. Helemaal uitgeput, maar wel met de geslaagde eerste stappen tot het perfecte design, keerde hij terug naar Nederland om met het precieze oog van een t-shirtdesigner te kijken wat de basis moest gaan worden voor het nieuwe Gamekings t-shirt.

Vanaf dat moment begon het echte werk. Er moest een speciale, super deluxe t-shirtscanner uit China overgevlogen worden naar Amsterdam en nauwkeurig ingesteld worden om het t-shirt van Jelle te scannen. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan, gezien Jelle niet zo goed Chinees kan lezen en schrijven, en de t-shirtscanner niet in het Engels of Nederlands bediend kon worden.

Uiteindelijk is alles toch tot een goed einde gekomen en het resultaat mag er zeker zijn! Tijdens de gehele Firstlook 2013 kun je jezelf de trotse bezitter maken van het nieuwe Gamekings tie-dye t-shirt. Je ziet alvast hoe ‘ie eruit ziet als je nu snel de video gaat checken!

Gamekings Extra: Boris en Jelle tonen het nieuwe tie-dye t-shirt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch