Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Shelly heeft Pokémon kaarten gekocht!

Gamekings Redactie 25/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Shelly is terug van vakantie en wil het met jullie ergens over hebben, namelijk Pokémon! De Pokémon Go rage is al een beetje aan het afzwakken en dat is ook bij Shelly te zien, maar Pokémon Go is niet het enige wat gaande is in het Pokémon universum. De serie Pokémon XYZ heeft nu net zijn laatse aflevering van het 19e seizoen gehad en Shelly heeft dit natuurlijk diehard gevolgd. Wat zij van de finale vind, laat ze jullie zeker nog weten. Maar nu eerst, check deze Gamekings Extra: Shelly heeft Pokémon kaarten gekocht!

Het verslavende van Pokémon is moeilijk tegen te houden, vooral nu er zo veel van uit is. Er zijn games, kaarten, films, series, speelgoed en nog veel meer. Het is niet meer bij te houden. Ook Shelly heeft zich niet in kunnen houden en is vanochtend langs de Bart Smit gegaan en heeft twee pakjes kaarten gekocht. Shelly voelt zich weer 10 jaar oud en kan niet wachten om deze met jullie open te maken.

Ben je benieuwd wat voor zeldzame Pokémon Shelly uit deze pakjes heeft gehaald? En of het gelukkige gevoel, wat je erbij kreeg toen je nog kind was, hetzelfde is gebleven? Kunnen jullie ook niet over de Pokémon rage heen net als Shelly? Check dan snel deze Gamekings Extra: Shelly heeft Pokémon kaarten gekocht!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch