Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Karim in Dortmund voor de Pokémon TCG Regional Championships

Karim Shehata 23/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de officiële releasedag van Pokémon Sun and Moon, hebben we een speciaal Pokémon item voor je in petto! Karim heeft de afgelopen maanden namelijk een hobby ontwikkeld, die de nostalgie-gevoelens in jouw buik zomaar eens zou kunnen activeren. Zo is hij moeilijk hard aan de slag gegaan met Pokémon TCG! Zowel online, als met echte kaarten. Met maar twee maanden speelervaring, waagt hij het erop om samen met de gelijktijdig begonnen Suzanne, beter bekend als Suuselientje, naar Dortmund te reizen voor de Pokémon TCG Regional Championships.

Karim benadrukt in deze vlog meteen dat dit ook weer iets nieuws is voor Gamekings. We vliegen en rijden de aardbol over voor allerlei game-evenementen, maar op een dergelijk niche evenement als de Pokémon Regional Championships zijn we nog niet geweest. Karim gaat hier dus op eigen houtje heen met Suzanne en heeft zich wekenlang voorbereid op dit toernooi. Gaat hij een beetje potten kunnen breken, of is het podium van de Regional Championships nog niet voor hem weggelegd.

Dit en meer zie je in deze speciale Gamekings Extra! Je ziet de turbulente reis, de struggles op het evenement en Karim heeft een uitleg over Pokémon TCG voor je in petto. Kijk dus deze speciale on the road Gamekings Extra!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch