Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra over Destiny: Rise of Iron

Gamekings Redactie 28/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bungie heeft tijdens de E3 2016 bekendgemaakt dat Destiny: Rise of Iron niet naar de Xbox 360 en PlayStation 3 zal komen. Doordat de vertrouwde Gamekings-crew druk is met afspraken, nemen de stagiairs in deze Gamekings Extra over Destiny: Rise of Iron de touwtjes in handen en bespreken ze Destiny’s aankomende expansion!

Mo, Daan en Jaimy hebben plaatsgenomen in de studio om het een en ander te bespreken over Destiny én een game die ze eerder dit jaar helemaal kapot hebben gespeeld: Tom Clancy’s The Division. Nu kijken ze vooral uit naar Destiny: Rise of Iron, waar ze 20 september mee los kunnen gaan.

Nu is bekendgemaakt dat deze expansion niet naar de Xbox 360 en PlayStation 3 zal komen. Maar daar blijft het niet bij, want ook de events, de gebruikellijke wapens en gear van Xûr en verdere updates zullen niet meer naar deze consoles verschijnen. Wat vinden de stagiairs hiervan?4

Verder hebben de stagiairs het over de raids en special quests in Destiny: The Taken King en vertellen ze waarom ze gestopt zijn met Tom Clancy’s The Division. Dus of je nou wel of niet van Destiny houdt: check deze Gamekings Extra over Destiny: Rise of Iron en deel vooral je mening met ons in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch