Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Een ‘plantaardig’ pakketje van Bohemia

Gamekings Redactie 07/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag op de redactie mochten Shelly en Karim een mysterieus pakketje aannemen van Bohemia. Op de doos staat vermeld dat het pakketje gedateerd is uit 2012?! Wat de inhoud is van het pakketje, kan je zien in deze Gamekings Extra: Een ‘plantaardig’ pakketje van Bohemia!

Bohemia Interactive is bekend van Arma. Arma is een militaire simulatie game, welke zowel in first-person als third-person gespeeld kan worden. Arma is een dus een erg tactische game met  een hoop realistische elementen erin. De eerste Arma-game kwam in 2006 uit en Arma 3, het laatste deel, in 2013. Zou dat iets te maken hebben met de datum op het pakketje?

Op de E3 2016 liet Bohemia Interactive een teaser trailer zien van een nieuwe Arma, namelijk Arma: Apex. Op 11 juli 2016 kan jij Arma: Apex binnenhalen via Steam! Shelly en Karim zijn niet helemaal thuis in de Arma-franchise, maar dat betekent niet dat ze niet ontzettend benieuwd zijn naar het pakketje wat ze hebben ontvangen!

Wat vind jij van de Arma games? En kijk je uit naar Arma: Apex? En bovenal, ben je al nieuwsgierig geworden naar het pakketje van Karim en Shelly? Check dan snel deze Gamekings Extra: Een ‘plantaardig’ pakketje van Bohemia om erachter te komen wat Bohemia heeft gestuurd!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch