Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De Xbox One S en Bar Weinig

Gamekings Redactie 23/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tussen de drukke voorbereidingen van Bar Weinig door hebben Shelly en Karim een gaatje weten te vinden om de Extra van vandaag op te nemen. De Xbox One S is namelijk eindelijk gearriveerd en die moet natuurlijk uitgepakt worden. Je ziet het in deze Gamekings Extra: De Xbox One S en Bar Weinig!

De Xbox One S was al een tijdje in beperkte oplage uit, maar door alle gekte rond deze console hebben wij er nu pas één kunnen bemachtigen. Desalniettemin zijn we er erg blij mee en de FIFA 17 die er bij zit, is al meteen vergeven. Shelly en Karim zijn van zichzelf al brak van gisteren en moeten er vanavond toch maar weer aan geloven, want de volgende Bar Weinig staat voor de deur (samen met de pizza koerier). De games die gespeeld gaan worden, zijn onder andere; Forza Horizon 3 en Destiny: Rise of Iron. Zeg al je plannen voor de vrijdagavond af en geniet van je favoriete Gamekings presentatoren onder invloed. Wel streamen we alleen voor 18+ uiteraard hè.

De drank is ingeslagen en de studio staat klaar, tune zometeen vanaf 16:00 uur in op twitch.tv/gamekings voor een geweldige Bar Weinig met nieuwe games, veel gevloek, maar vooral veel gekkigheid!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch