Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De Microsoft Persconferentie

David van Arragon 04/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Microsoft persconferentie is al even onderweg, en daarmee is de Gamescom 2015 officieel begonnen! Onze eigen Shelly zit ergens in de zaal te genieten terwijl Jelle, Karim en David nog hard aan het werk zijn op de redactie. De mannen van Gamekings orakelen er op los over drie grote titels van Microsoft die tijdens deze persconferentie worden getoond. Check het in Gamekings Extra: De Microsoft Persconferentie!

Microsoft heeft op de afgelopen E3 al laten doorschemeren dat er een aantal titels zijn die ze bewaren voor de Gamescom 2015 in Keulen, met name Quantum Break en Crackdown 3. Nu is het natuurlijk maar net de vraag of het daar bij gaat blijven, meer is natuurlijk (bijna) altijd beter! Of Jelle en David er ook zo over denken zie je in deze Gamekings Extra: De Microsoft Persconferentie.

Morgen voegt iedereen zich natuurlijk lekker bij Shelly op de beursvloer om alle games daar eens grondig te checken. Wat er op de Gamescom 2015 gebeurt zie je in de loop van deze week hier op Gamekings.tv verschijnen, jeeeeeuj!

20150804_extraGamescom_splash

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch