Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De Bean Boozled Challenge

Gamekings Redactie 29/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De stagiaires gaan weg, dus kwam Mo met een geweldig idee om het afgelopen jaar extra leuk en gezellig af te sluiten. Samen met Shelly gaat de groep lekkere Jelly Beans eten…of zijn ze toch niet zo lekker? Je ziet het in deze Gamekings Extra: De Bean Boozled Challenge!

Mo heeft een kleine verrassing meegenomen, om de laatste dag in stijl af te sluiten: De Bean Boozled game. Het lijkt een beetje op het rad van fortuin, maar dan kut. Op ieder vakje staat een Jelly Bean, maar – nu komt het “Challenge”-gedeelte – elke kleur kent een lekkere en een extreem smerige variant. Zo kan een gele Jelly Bean betekenen dat je een popcornsmaak in je mond hebt…of rotte eieren…

De dames en heren aan tafel komen er al snel achter dat de verdeling tussen lekkere en smerige snoepjes niet helemaal eerlijk verdeeld is. Het lijkt er vooralsnog op dat de smerige Jelly Beans zwaar in de meerderheid zijn bij deze game. Eigenlijk alleen maar beter, want het zorgt natuurlijk wel voor het nodige leedvermaak.

Ben je benieuwd welke smaken er allemaal voorbijkomen, wie er bijna over z’n nek gaat en waarom stagiair Daan een gevalletje “Karma’s a bitch” meemaakt? Check dan deze Gamekings Extra: De Bean Boozled Challenge (de laatste Extra van de huidige lichting stagiairs) en laat in de comments weten welke smaak jou het ‘lekkerst’ lijkt!

PS: Niet iedereen gaat weg…Jeroen blijft nog een half jaartje!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch