Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris maakt contact met aliens

Gamekings Boris
Google Plus Boris van de Ven
Google Plus Steven Saunders
Gamekings Redactie 11/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na twee jaar was het dan eindelijk zover…  Een speler van Elite: Dangerous maakte voor het eerst contact met een alien. Toen Steven dit nieuws zag wist hij meteen dat hij er iemand op de redactie enorm blij mee kon maken, want je mag Boris maar voor één reden wakker maken ’s nachts en dat is wanneer er vet nieuws is over Elite: Dangerous. Of Boris dit nieuws kan waarderen zie je in deze Gamekings Extra: Boris maakt contact met aliens!

De enige baas op de redactie die nog steeds een grote liefde heeft voor Space games, is natuurlijk onze Boris. De man is nog steeds groot fan van Elite: Dangerous en was tot een aantal maanden geleden super enthousiast over No Man’s Sky. Na de release stortte de hoop van Boris in elkaar, zodoende heeft hij nu zijn hoop gevestigd op Star Citizen.

De developers zijn nog steeds vol gas bezig met het verbeteren van Elite: Dangerous. Zo hebben ze afgelopen week aliens toegevoegd en is het dus mogelijk dat je ze tegenkomt tijdens het reizen. We hebben de video aan Boris laten zien en de reactie van onze held is zoals we die zouden verwachten! Had jij hetzelfde gevoel als Boris? Laat het hem weten in de comments!

Loading...
 • Mooi die blik van Boris de astronaut.

 • Padawan1993

  Ik ga hem ook maar weer eens installeren

 • The expanse is best vet ja. Sowieso is Thomas Jane echt een baas. Vette cast, vette Sci fi en het ziet er allemaal zeker niet cheap uit.
  Ik heb best wat toffe series op Netflix gezien de laatste weken.

  Nog meer toffe serie aanraders zijn:
  Shooter,
  American odyssey
  Frequency,
  The OA,
  The killing
  Fargo
  Limitless

 • Dehumanizer87

  He t is nog niet duidelijk of het wel Thargoids zijn, en zou maar zo een ander ras kunnen zijn, ennu afwachten tot ze de bol binnengaan, laten we hopen dat degene die op dat moment als eerst contact maakt geen hippie is, wie wilt er nou een vriendelijke relatie met aliens in Elite, een oorlog is veel boeiender en zou veel goeds doen voor het spel, Federation, Empire en Alliance die samenwerken tegen de Aliens zou geweldig zijn.Daarbij Wat ik graag wil met dit spel is npc’s die de boel bedienen in je schip, rondlopen etc, dit zou het spel zo tot leven brengen, ik hoop echt dat Frontier van gedachten gaat veranderen en dit er wel in gaat doen, dat zijn ze tot nu toe namelijk niet van plan, iedereen die dit spel speeld wilt dit, lege stoelen in de schepen is niks.

 • Dehumanizer87

  Trouwens goede keus die Python, een van mijn favoriete schepen, mijne is onderhand een beest met een hoop engineer upgrades.

 • deadstroke030

  ik heb ook elite dangerous maar al een jaar niet meer aangeraakt om eerlijk te zijn heb ik het toen gekocht omdat ik de trailer vet vond maar toen ik eenmaal begon wist ik nie hoe ik me ship goed moest besturen mischien nog maar een kans geven

 • Tijl Van de Velde

  Elite Dangerous is leuk maar Star Citizen is veeeeeeeeeeel leuker.

  • Padawan1993

   Zal helaas nooit uit gaan komen ben ik bang

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord