Menu Premium
Loading...

Freedom Wars Launch trailer

Karim Shehata 28/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In alle eerlijkheid kunnen we inmiddels toch wel stellen dat de PS Vita toch niet is geworden waar iedere gamer op had gehoopt. De triple-A titels blijven een beetje uit, of verschijnen in de vorm van een uitgeklede versie op het platform. Sommige eerder aangekondigde games, zoals bijvoorbeeld BioShock Infinite, zijn uiteindelijk zelfs nooit verschenen voor het platform. Toch is er genoeg te doen op de PS Vita, namelijk erg veel indiegames spelen én ook het PS Plus aanbod is zeker een verademing voor de handheld van Sony. Over een paar dagen is het toch de beurt aan een triple-A titel om op de handheld te verschijnen, in de vorm van Freedom Wars. Deze game heeft nu een launch trailer gekregen.

Freedom Wars is overigens al sinds 26 juni verkrijgbaar in Japan, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. De game ziet er indrukwekkend uit – vooral voor een PS Vita-titel – en belooft je vele uren aan gameplay te gaan bezorgen. Daarnaast is het ook goed voor het platform dat er een keer een exclusieve titel uit Sony’s eigen huis voor de handheld verschijnt, nadat dit al een tijdje niet meer was gebeurd.

De stelling dat Freedom Wars de PS Vita uit de problemen weet te trekken is misschien iets teveel van het goede, maar zoals gezegd is het in ieder geval goed dat er eens een grote titel naar de handheld komt. Freedom Wars verschijnt aanstaande vrijdag in Europa voor de PlayStation Vita. Ga er dus even rustig voor zitten en check boven dit bericht de Freedom Wars Launch Trailer!

Freedom Wars Launch trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch