Menu Premium
Loading...

Final Fantasy XV: Episode Duscae Demo Highlights Trailer

Karen Koch 16/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb je de demo van Final Fantasy XV gemist? Had je geen zin of tijd om Final Fantasy Type-0 HD in huis te halen? Gelukkig kan je dan toch nog een beetje van Episode Duscae genieten, want vandaag is de Final Fantasy XV: Episode Duscae Demo Highlights trailer online gezet.

Deze trailer laat in zo’n drie minuten alle hoogtepunten van de demo langskomen. Het battle system, de characters en natuurlijk de interactieve cutscenes, geen enkele steen blijft liggen met deze vijftien hoogtepunten uit Final Fantasy XV: Episode Duscae. De demo wordt alleen bij de Day One Edition van Final Fantasy Type-0 HD voor de PlayStation 4 en Xbox One geleverd, dus als je deze game niet hebt aangeschaft, is de kans klein dat je Episode Duscae al hebt kunnen spelen. Square-Enix heeft daarnaast ook gezegd dat dit de enige kans zal zijn om de demo te spelen, dus voor de mensen die de PSP remake niet willen aanschaffen, is het pech.

Final Fantasy XV zal uitkomen voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Wanneer dit precies gaat gebeuren, is nog niet bekend. Hoewel de demo al goede hoop laat leven voor het eindproduct, is het volgens de ontwikkelaars zeker nog niet af. Toch, bijna 9 jaar na de originele aankondiging van de game wordt het wel tijd dat we er eens echt mee aan de slag kunnen!

nieuws20150416_FFXVEDhighlights

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch